Răul de mișcare

Scriu acest articol deoarece și eu mă confrunt uneori cu răul de mișcare.Mai exact cu răul de mașină.Sunt convins că majoritatea dintre voi v-ați confruntat măcar odată în viața cu simptomele răului de mișcare.

Fie că vă este rău de la mersul cu mașina,cu trenul,cu barca sau cu avionul ,trebuie să știți că totul se datorează unei mici dereglări la organul numit urechea internă.

Urechea internă poate trimite către creier semnale contradictorii .În aceste condiții creierul nu știe dacă noi ne aflam în mișcare sau stăm și de aici apare senzația de rău .

Senzația de rău este însoțită de simptome precum greață,amețeală,vărsături ,transpirații . Aceste simptome dispar in momentul când mișcarea se oprește.

Pentru a controla această situație neplăcută trebuie să știți că există tratamente medicamentoase dar și remedii naturale.

Dacă nu vreți să luați medicamente incercati de exemplu,când mergeți cu mașina sau orice alt mijloc de transport sa priviti pe geam .

Ce am observat în cazul meu  starea de rău se agravează daca în timpul mișcării mă uit pe telefon sau citesc ,sau fac orice alta activitate decât uitatul pe geam . Așadar cei care va confruntați cu această problemă încercați să vă uitați cât mai mult posibil pe geam și să nu faceți alte activități.

Țin să precizez că această problemă nu vă pune viața în pericol dar dacă simptomele sunt severe este bine sa vă adresați medicului.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x