QuizzLand un joc de cultură generală interesant

QuizzLand este un joc de cultură generală destul de interesant, de fapt cred că este cel mai interesant pe care l-am jucat până acum. Este destul de captivat și cu multe moduri de joc. Are inclusiv modul multiplayer unde se pot conecta 2 sau mai multi jucători, eu am prins maxim 5 jucători. Oricine intră în aceste bătălii primește anumite bonusuri în funcție de câte răspunsuri corecte oferă.

Are întrebări de cultură generală din mai toate domeniile și cu cât avansezi jocul devine tot mai complex. Jocul nu are cum să nu te captiveze mai ales că are și o interfață destul de plăcută ochiului, plus de asta nu te bombardează cu reclame.

Ăștia de la Mno Go Apps chiar au făcut o treabă bună, cred că este unul dintre cele mai plăcute jocuri din Google Play. Practic QuizzLand este un joc din care poți învăța lucruri interesante și în același timp este foarte distractiv și captivant. La fiecare răspuns corect primești și o descriere sau un scurt istoric referitor la subiectul respectiv. Eu sunt de părere că acest joc merită încercat, mie mi se pare genial.

Pentru a descărca aplicația, intrați în Google Play sau Apple Store și căutați QuizzLand sau accesați acest link care vă duce direct la joc…nu știu dacă link-ul funcționează și pentru Apple Store.

Voi jucați astfel de jocuri de cultură generală? Dacă da…ce alte titluri cunoașteți?

3.3 3 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x