Programul Netflix Preview Club se extinde

Programul Netflix Preview Club se extinde la un număr mai mare de utilizatori, această funcție permite utilizatorilor să vizioneze filmele și serialele înainte să fie lansate. Momentan cică ar avea acces undeva la 2000 de utilizatori ai platformei din întreaga lume, însă cei de la Netflix au anunțat că vor permite mult mai multor utilizatori acces la această funcție.

Selectarea se va face random iar utilizatorii vor fi notificați prin e-mail. Scopul acestui program spun cei de la Netflix este acela de a colecta feedback de la utilizatori cu privire la filmele și serialele care urmează să le lanseze. Vor să vadă ce conținut preferă, iar la final probabil că fac anumite sondaje unde utilizatorii sunt întrebați ce le-a plăcut și ce nu, ce se poate îmbunătăți sau dacă ar recomanda producțiile altor persoane.

Interesant acest program nici nu știam că există așa ceva pe partea asta de streaming, știam că există doar pe segmentul de gaming. Stau și mă întreb oare în România va avea cineva acces la Club Preview?…mă cam îndoiesc având în vedere că momentan au acces doar 2000 de utilizatori din întreaga lume.

Voi ce părere aveți despre programul Netflix Club Preview? Ați vrea să aveți acces la această funcție? Eu zic că este destul de interesant când poți vedea filme și seriale înainte ca acestea sa fie lansate, mie mi-ar plăcea să am acces la așa ceva.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x