Produsele bio de la Verlin

Trăim vremuri în care alimentele sunt tot mai periculoase, tot mai nocive pentru noi. S-a ajuns în această situație deoarece producătorii fac rabat la calitate și preferă să facă mult și prost calitativ. Oamenii cumpără cu nemiluita, însă puțini sunt și cei care citesc etichetele produselor pe care le cumpără…bine ce e drept și pe etichetele la unele produse trebuie să te uiți cu lupa, și chiar dacă te uiți tot nu înțelegi nimic.

În ultima perioadă produsele bio sunt tot mai multe și tot mai accesibile, ca prețuri și evident sunt tot mai căutate deoarece oamenii au înțeles că este important să mănânce sănătos fără aditivi,coloranți, substanțe hormonale s.a.m.d . Am cumpărat în trecut câteva produse bio de la Verlin și mi se par ok în special cumpăr unt de arahide bio , semințe de toate felurile, ulei de cocos, făină bio dar și biscuiți… evident cumpăr mai multe produse de la ei acum nu o să stau să vi le înșir pe toate. Au produse de la Raw Bite, Milzu,Graci Laboratories, BioGourmet,Dr Goerg, Liposhell și multe alte. În perioada următoare vor avea și promoții de până la 70% la brandu-rile de mai sus, dar și la multe altele…vor avea și ei un Black Friday al produselor Bio. Probabil o să îmi mai comand ceva produse de la ei având în vedere că prețurile sunt accesibile chiar și așa nereduse.

Ideea este simplă, noi trebuie să înțelegem că este necesar să consumăm alimente sănătoase, din păcate autoritățile nu prea controlează producători, cel puțin în România. Astfel fiecare producător aruncă pe piață cam ce produse vrea fără să fie deranjat de cineva, poate doar dacă i se întâmplă ceva, cuiva. Am lucrat ani buni în zona alimentară și cam știu ce standarde de calitate au producătorii. Tocmai din acest motiv m-am înclinat ușor, ușor către produsele Bio, mi se par mai sigure și de o calitate mai bună.

Adică produsele Bio nu se pot compara cu celelalte produse și vă dau un simplu exemplu, untul de arahide bio indiferent de firmă, niciodată nu se poate compara cu celelalte produse asemănătoare care care nu sunt Bio și asta e valabil pentru toate produsele Bio…am testat multe produse și în final am ajuns la această concluzie. Tot ce vă spun se poate verifica oricând, adică cred că ați observat în articolele mele, că unde e de rău, vorbesc de rău și unde e de bine, vorbesc de bine. Nu o să recomand niciodată, magazine, produse, servicii care au oferte mincinoase sau care pot provoca prejudicii sau mai știu eu ce. Aici scriu articole despre firme,magazine, servicii serioase și îmi spun părerea, pentru că atât timp cât le-am folosit serviciile și produsele îmi pot face o părere, dacă nu le-am folosit eu, cu siguranță le-au folosit persoane apropiate mie…altfel cu siguranță nu as fi avut cum să scriu despre ei.

Să revenim la magazinul Verlin.ro, cum spuneam mai sus va avea oferte destul de bune la aceste produse Bio în perioada următoare mai exact din 11 până în 20 noiembrie, așa că dacă sunteți consumatori de astfel de produse și vreți să cumpărați în perioada următoare, stați cu ochii pe magazinul de produse bio Verlin, eu unul vă recomand. Au și site-ul bine organizat adică se găsesc ușor produse, de exemplu fără gluten, fara lactoză sau fără zahăr. Depozitul magazinului se află în Brașov însă produsele se pot comanda doar din magazinul online care este disponibil la adresa www.verlin.ro.

Voi consumați produse Bio?…dacă da ,preferați să le achiziționați din magazine sau din online ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x