Problemele și alcoolul

Am observat tot mai multe persoane care în momentul când dau de probleme, găsesc un refugiu în alcool, care după părerea mea este una dintre cele mai proaste decizii pe care le poate lua cineva.

Chiar dacă alcoolul te face să uiți pe moment problemele nu le și rezolvă, din contră te adâncește și mai mult în problemele existente. Totuși de ce oamenii aleg această cale deși sunt conștienți că nu sunt pe calea cea bună continuă în același ritm. Cunosc un caz real în care persoana este conștientă că nu este pe drumul cel bun însă continuă să meargă pe el.

Alcoolul este o boală grea, dar nu rezolvă în nici un fel problemele, ba mai mult agravează stările ducând la depresii. Tot din cauza alcoolului oamenii ajung să facă anumite fapte pe care le vor regreta toată viața.

Sunt de părere că indiferent de probleme pe care le avem nu trebuie să cădem în această patimă, deoarece acest drum nu duce către nimic bun. Oricât de mari ar fi derapajele în viață, trebuie să învățăm să revenim pe linia de plutire, nu să ne afundăm și mai mult în întuneric. Toți avem probleme însă,trebuie să găsim o cale de rezolvare,doar uitând problemele nu ne ajută cu nimic.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x