Problema cu sforăitul

Toți cred că avem probleme de genul indiferent de vârstă, probleme care nu ne afectează neapărat starea de sănătate,poate doar a partenerului sau partenerei cu care împărțim patul…uneori persoanele ajung să doarmă în camere diferite…pot să confirm că nu e chiar plăcut să încerci să adormi și cineva să sforăie lângă tine, sau să fi trezit din somn de sforăitul cuiva.

Sforăitul apare adesea la persoanele care au probleme cu anatomia gurii sau a nasului, spre exemplu persoanele care au deviație de sept, dar poate apărea și din cauza consumului de alcool,a greutății…etc…. Și eu am această problemă cu sforăitul, chiar dacă sunt trecut puțin peste 30 ani, nu pot să zic că îmi afectează calitatea somnului sau sa am alte probleme, însă sunt sigur că îi deranjez pe cei din jur.

Nu am căutat remedii pentru această problemă, deși ele știu că există însă nu știu cât succes au, probabil cel mai de succes remediu este operația în cazul în care sforăitul este din cauza anatomiei… restul metodelor probabil sunt ineficiente mai ales dacă sforăitul este cronic…și dacă sunt ineficiente, mie îmi sună a bani dați aiurea.

Cum spuneam sforăitul nu neapărat aduce la pachet și probleme de sănătate, dar cică în timp poate crea probleme cu tensiunea arterială,boli ale inimii sau accident vascular…desi cred că astea sunt doar niște ipoteze…sunt sigur că alți factori duc la apariția acestor complicații.

Voi ce metode cunoașteți pentru un somn fără sforăit?…eu aș vrea să scap de sforăit însă nu văd altă metodă înafara de operație.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x