Primul spital stomatologic deschis la Brașov

De ieri 10.01.2022 avem la Brașov spital dentar de ultimă generație, este chiar primul de acest gen. Spitalul este sub sigla DENTAL ALEX și se afla situat în Centrul Civic, poartă numele de DENTERRA International Dental Hospital, acesta are o suprafață utilă de 1000mp și este dotat cu tehnologie de ultimă generație.

Are două săli de chirurgie dentară, două săli post operatorii ATI,zece săli de tratament, trei săli de sterilizare, două săli de radiologie dentară dotate cu computer tomograf 3D CBCT, studio foto, laborator de tehnică dentară, imprimante 3D și scannere 3D și sală de conferință, plus o sală de așteptare care oferă un confort generos pacienților.

Investiția este 100 % cu capital românesc , tot ce pot să vă mai spun este legat de clădire care este una ecologica deoarece are propriile sisteme de utilizare a energiei verzi.

Eu unul mă bucur că avem așa ceva la Brașov, este o investiție foarte bună pentru cetățeni, pot spune că a fost o surpriză când am aflat de acest spital. Sper să se mai construiască și alte spitale, peste tot in țară că biserici avem destule .

 

 

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x