Prețul face diferența la calitate

Știți voi, pe piață sunt fel de fel de produse din aceeași gamă sau aproape identice pe care le diferențiază doar prețurile. În realitate pe lângă prețuri le diferențiază și calitatea…cu cât un produs sau un serviciu este mai scump, cu atât va fi și mai calitativ sau fiabil.

Eu zic că este o regulă care se poate aplica la orice…haine, electrocasnice, piese, automobile, locuințe, dar cum spuneam și mai sus se aplică și în cazul serviciilor, de exemplu serviciile medicale. Chiar dacă ne bucurăm când cumpărăm produse ieftine nu înseamnă că sunt și de calitate.

Dau exemple, piesele de la mașină… cumperi piese mai ieftine, nu sunt fiabile…cumperi încălțăminte ieftină, se deteriorează repede… cumperi mâncare ieftină, nu este gustoasă, nici sănătoasă…și exemple pot fi date la infinit.

Când cumpărăm produse ieftine nu înseamnă că facem economie, poate doar pe moment sau așa ne lasă impresia. În realitate nu facem economie deoarece ajungem să cumpărăm tot produsele scumpe, când cele ieftine se deteriorează sau când nu suntem mulțumiți de serviciile ieftine.

Voi cum procedați ?…Preferați produsele su serviciile ieftine sau preferați să dați un ban dar să aveți calitate?

Eu unul prefer calitatea, chiar dacă costă mai mult, cel puțin am ajuns la concluzia că dacă cumpăr ceva de calitate salbă în final nu fac nici o economie, ba chiar mă costă mai mult.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x