Popriri pe conturile de Revolut

Cat de curând se vor putea pune popriri pe sumele din conturile de pe Revolut sau chiar pot fi executați silit. Toate astea in urma unei hotărâri a judecătorilor români care momentan este la prima instanță.

ANAF va avea acces la toate conturile deoarece Revolut a devenit instituție bancară, care evident oferă servicii și la noi în țară. Evident Revolut se va supune legislație în vigoare altfel chiar ei vor fi nevoiți să plătească eventualele datorii ale oamenilor și cu siguranță nu se va întâmpla așa.

Chiar nu știam că Revolut a devenit instituție bancară cu acte în regulă, eu unul nu utilizeze aceste servicii deoarece le văd inutile cel puțin în România, plus că nu vine cu nimic waw să zic că merită să îmi rulez banii prin această bancă.

Pe de altă parte eu ocolesc, băncile străine care nu au puncte de lucru în România…în caz de o problemă cam greu se poate rezolva. Acum că a devenit instituție bancară, probabil vor deschide și în România agenții, atunci probabil vor câștiga ceva clienți…sau acum că fiscul are acces la conturi nu prea va mai avea trecere.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x