Pizza Hut locul unde mâncați cea mai bună pizza

Am mâncat pizza de la multe pizzerii, atât din Brașov cât și din alte orașe…vorbim doar despre cele din România. Concluzia finală la care am ajuns este că cea mai bună pizza după părerea mea este făcută de Pizza Hut. Este adevărat că au prețuri puțin cam piperate însă nu se compară cu nici o altă pizzerie. Evident este doar părerea mea personală…fiecare dintre noi avem gusturi diferite.

Au un meniu diversificat, se poate modifica tipul blatului în funcție de preferințe, chiar ai posibilitatea să îți creezi o pizza personalizată cu ingredientele dorite. Însă ce îmi place cel mai mult că adaugă sortimente noi periodic. Pe lângă asta este singura pizza care cel puțin mie unul nu îmi crează disconfort abdominal. Sunt convins că ați pățit să mâncați pizza și după 1-2 ore să vă simțiți balonați sau să aveți dureri de stomac…cine știe ce folosesc ei la blaturi… drojdie, praf de copt, bicarbonat…s.a.m.d…cert este că nu am avut niciodată probleme de la produsele lor.

În special cumpăr de la ei lunea pentru că au o ofertă destul de atractivă… la fiecare pizza medie comandată primești una gratuită… în celelalte zile ale săptămânii au și alte oferte însă pe mine mă interesează doar pizza. Pe lângă multele sortimente de pizza mai au și alte feluri de mâncare, meniul complet îl puteți găsi dacă accesați acest link.

În concluzie în Brașov nu am găsit încă o pizzerie care să aibă produse mai bune decât cei de la Pizza Hut. Au locații deschise în Brașov, Ploiești, București, Bacău, Constanța, Cluj, Buzău, Craiova, Timișoara,Iași, Târgu Jiu însă este posibil să aibă și în alte orașe puncte de delivery…lista completă cu locațiile o aveți aici.

Voi de unde vă comandați pizza ? Ați mâncat vreodată de la Pizza Hut?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x