Pixel Fold pliabilul de la Google

Cei de la Google vor să lanseze o alternativă la Samsung Galaxy Fold, o alternativă care probabil va fi la aceleași preț și probabil și specificații tehnice asemănătoare. Dar având în vedere că la momentul actual sunt doar zvonuri cu privire la specificațiile tehnice, sau mai bine zis sunt presupuneri nici nu are rost să le băgăm în seamă.

Sursa foto: gizchina.com

Ușor, ușor cam toți producătorii vor trece la astfel de modele de telefoane pliabile cum sunt Samsung Galaxy Fold sau Samsung Galaxy Flip… așa că nici Google nu putea să stea deoparte. Eu unul nu le văd rostul și din câte am văzut pe la cei care dețin astfel de telefoane sunt destul de problematice.

Problematice în sensul că acel ecran pliabil rezista la un număr limitat de plieri. Așa că eu unul nu recomand aceste telefoane pliabile persoanelor care utilizează foarte des telefonul mobil. Este adevărat că la ora actuală sunt o inovație tehnologică, însă nu sunt fiabile În raport cu prețul exagerat pe care îl au.

Cât despre Google Pixel Fold, nu mă aștept să vină cu cine știe inovații, dar probabil va fi un competitor pe măsură care va sta tot timpul in ceafa celor de la Samsung și de ce nu poate îi va devansa, dar asta depinde cât de calitative vor fi produsele.

Oricum telefoanele celor de la Google sunt destul de fiabile, eu cel puțin nu am văzut articole legate de probleme la aceste telefoane cum văd la alți producători.

Când vor apărea mai multe informații oficiale despre Google Pixel Fold, voi publica un nou articol, până atunci nu are rost să discutăm despre specificații tehnice care nu sunt din surse sigure.

Voi ce părere aveți despre aceste telefoane pliabile?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x