Phone 1 de la Nothing

Compania Nothing a lansat un telefon mobil cu un design interesant din aluminiu și plastic reciclat. Designul permite vizualizarea unor componente, practic telefonul este transparent.

Nothing Phone 1 vine dotat cu un procesor Snapdragon 778G+,. Vine in variante cu 8 și 12 GB RAM și stocare 128 sau 256 GB. La capitolul foto stă destul de bine, acesta vine dotat cu o cameră principală de 50 megapixeli și una selfie de 16 megapixeli. Bateria este de 4050 mAh cu încărcare wireless la 33 W.

Telefonul este rezistența la stropi și praf, atenție nu este rezistent la apă. Cum spuneam designul este unul special pe spatele carcasei are leduri care se aprind in momentul când sunt primite apeluri,mesaje sau alte notificări.

Vânzările încep din 21 iulie acest an, iar prețul este cuprins intre 469 și 549 de euro în funcție de varianta aleasă. Comenzile se pot face pe site-ul Nothing

Per total prețul nu este mare pentru ce oferă și având în vedere și designul inedit cred că va fi un real succes, chiar și în România.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x