Philips LatteGo 2200 esperessorul ideal

Cum spuneam și în postările anterior sunt un mare băutor de cafea, așa că de câteva luni am achiziționat un espressor de la Philips și anume LatteGo 2200 despre care pot spune că este absolut genial și în același timp ideal pentru cei ce doresc o cafea de calitate la ei acasă. Nu știu dacă e indicat pentru birouri unde se fac probabil multe cafele zilnic, dar pentru uz casnic este perfect…evident am cumpărat un produs accesibil ca preț și ușor de întreținut.

Este foarte ușor de folosit, are râșniță ceramica, ecran tactil, mai multe moduri pentru prepararea cafelei,se poate seta intensitatea cafelei, a laptelui, temperatura de preparare, de asemenea se poate seta gradul de extrage a aromei, dar și cantitatea de cafea se poate modifica. Mai exact el poate face espresso, cafea neagră normala și cappuccino evident cu setări după gustul fiecăruia. Are și un sistem care ne atenționează când trebui să intervenim pentru mentenanță.

Cafeaua este chiar peste așteptările mele, chiar nu mă așteptam să realizeze cafele atât de gustoase și intense…ce să mai vorbim…face cafeaua așa cum trebuie sa fie ea. Pe site-ul celor de la Philips se regăsesc informațiile complete despre instalare și mentenanță ceea ce zic eu că e un lucru ok, puțin producători pun la dispoziție astfel de ghiduri detaliate despre produsele lor.

În concluzie Philips LatteGo este un produs de calitate, care nu o să vă dezamăgească. Prețul acestuia este cuprins între 1500-1700 lei în funcție de oferte și de magazine…tot ce pot spune este că își merită fiecare bănuț.

Voi cu ce vă preparați cafeaua?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x