Petrecerea privată a lui Elon Musk la Brașov

Sigur știți că anul acesta de Halloween, se vehiculează cum că Elon Musk fondatorul Tesla și SpaceX împreună cu alți miliardari ai planetei cum ar fi Peter Thiel fondatorul PayPal, Sergey Brin fondatorul Google,actori precum Angelina Jolie, dar și multe alte personalități au fost în Brașov. S-a făcut atât tam,tam de nu am cuvinte…acum am văzut câtă educație pot avea unii oameni, să te înghesui, să stai cu orele în fața restaurantelor să aștepți să îi vezi pe acești oameni care și ei la rândul lor sunt oameni normali care vor să petreacă timp de calitate sau să se distreze fără să fie deranjați, mie unul persoanele de genul ăsta mi se par absolut penibile.

Miliardarii s-au plimbat prin centrul Brașovului, prin Poiana Brașov dar au fost și la castelul Bran unde a avut loc o petrecere de Halloween, castelul fiind rezervat pentru acest eveniment, iar publicul nu a avut acces nici măcar să se apropie de obiectivele unde magnații au petrecut. De asemenea aceștia au luat masa la mai multe restaurante de top din Brașov și au fost cazați la mai multe hoteluri de lux și pensiuni.

Nu am înțeles de ce oamenii se înghesuie să îi vadă pe acești oameni, nu am înțeles de ce presa nu poate să stea departe de aceste evenimente private…practic asta înseamnă un eveniment privat, să nu aibă acces persoane neinvitate. Dar să stai să alergi după oamenii ăia pe stradă, ca să le adresezi întrebări legate de viața lor privată mi se pare jalnic. Eu mă bucur că au venit asemenea personalități la Brașov, practic au făcut o reclamă României la nivel global, deoarece pe tot globul se scrie despre această petrecere privată învăluită în mister care a avut loc în România și despre numele grele care au participat.

Voi ce părere aveți despre acest eveniment care a adus un plus enorm turismului românesc?…oare ce părere și-au făcut aceste personalități despre România?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x