Pesticide și fertilizanți

De când eram mic știu că plantau părinții mei legume în grădină și foloseau pesticide și fertilizanți, fără ele fie, nu se dezvoltau legumele, fie erau atacate de diverși dăunători. Și în ziua de astăzi plantează în grădină diverse zarzavaturi și la fel folosesc fertilizanți și pesticide, altfel nici o șansă să crească ceva…tot aceste substanțe le folosesc și la plantele decorative. Practic dacă nu folosești substanțe chimice nu te alegi cu nimic decât cu muncă, făcută aiurea și timp pierdut…nici măcar palatele decorative nu cresc. Asta și pentru că s-au înmulțit dăunători, solul este tot mai sărăcăcios și clima este într-o continuă schimbare.

Înainte căutăm pesticidele și fertilizanții în magazine, acum totul este mai simplu deoarece mai toate produsele se găsesc acum și în online, căutând am dat de site-ul hectarul.ro care are o mulțime de astfel soluții pentru combaterea dăunătorilor și fertilizanți, dar și multe alte articole care vin atât în ajutorul agricultorilor,cultivatorilor mici dar și pasionaților de plante decorative.

Știți foarte bine că pesticidele,insecticidele și fertilizanții se folosesc la scară largă în agricultură peste tot în lume, cu ajutorul acestor substanțe chimice culturile sunt protejate de dăunători iar recoltele sunt unele generoase. Hectarul.ro susține agricultura ecologică, adică la ei o să găsiți tot felul de substanțe care nu afectează calitatea culturilor. Mai exact nu le contaminează cu substanțe chimice periculoase atât pentru oameni cât și pentru animale.

Cum noiembrie este luna reducerilor și la Hectarul.ro vor fi reduceri de până la 70% la toate produsele din magazinul online, așa că cei care cultivă câte ceva pe acasă sau agricultorii pot cumpăra produse de la ei în perioada următoare mult mai ieftine. Oricum mie mi se pare mai simplu să comanzi online decât să mergi în magazine și nici să nu găsești ce îți trebuie, măcar în online îți arată când e stoc epuizat.

De asemenea din magazinul online vă puteți cumpăra pe lângă substanțe și plante, semințe diferite unelte pentru grădină dar și multe alte echipamente. Sunt curios ce reduceri vor avea la solarii, par interesante și ușor de montat, dar rămâne de văzut.

Aștept cu nerăbdare să văd ofertele de Black Friday, sunt curios ce prețuri vor avea unele produse cum ar fi solariile,foarfecele,pesticidele, fertilizanții dar și capcanele lipicioase pentru insecte sper să nu se epuizeze repede stocurile și să apuc să cumpăr și eu ceva…deși la cât sunt de norocos mă cam îndoiesc. Dacă vreți și voi să vizitați magazinul îl găsiți la adresa www.hectarul.ro

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x