Părerea despre Fast and Furious X

V-am spus într-un articol anterior că mi-am rezervat locuri pentru filmul Fast and Furious X încă de când a apărut în aplicația Cinema One. L-am văzut pe data de 20 mai, adică sâmbătă însă nu am apucat să vorbesc despre el.

Sincer nu mi-a plăcut deloc, are prea multe cascadorii și efecte speciale, mai multe decât oricare titul al seriei…ce să mai vorbim a fost SF în toată regula și mie unul nu prea îmi plac filmele de genul ăsta. Fast and Furious 9 a avut și el multe cascadorii și efecte speciale însă nu chiar așa duse la extrem. Sincer mă așteptam la altceva de la filmul ăsta…mi s-a părut mult mai slab decât titlul anterior. Puteți vedea câteva scene în trailerul de mai jos, că să vă faceți o idee cam cat de exagerat este.

Povestea în schimb este foarte interesantă, însă păcat că este stricată de cascadoriile duse la extrem. Filmul devine chiar plictisitor la un moment dat și parcă nu are scene care să te țină cu sufletul la gură. Nu vreau să vă povestesc prea multe pentru că nu îmi place să povestesc filmele…parcă nu mai are nici un farmec când îți povestește cineva ce se petrece într-un film pe care îți dorești să îl vezi. Sunt sigur că sunt mulți care nu l-au văzut încă și nu vreau să le tai elanul.

Fast and Furious X nu a fost pe gustul meu cu toate că sunt un fan al seriei, însă tot ce pot să vă spun este că aștept cu nerăbdare următorul titlul care va fi și ultimul al seriei. Sunt curios cum se va termina, nu știu de ce am impresia că ultimul titlu va și mai SF decât acesta, dar rămâne de văzut.

În concluzie, dacă vă plac filmele 100% SF, cu siguranță o să vă placă și Fast and Furious X…eu unul nu sunt un fan al acestui gen.

Sunt curios voi ce părere aveți despre film? Evident mă refer la cei care l-ați văzut.

1 2 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x