Părere despre Xiaomi Redmi Note 13 Pro

Zilele trecute v-am spus că o să fac un articol și despre Xiaomi Redmi Note 13 Pro, un telefon care mie îmi place foarte mult. Nu se poate compara cu Xiaomi Redmi 13C la nici un capitol.

Telefonul ca și specificații are procesor octa-core MediaTek Helio G99 Ultra de 2,4 Ghz, memorie RAM 8 GB care poate fi extinsă cu încă 8 GB. Spațiul de stocare este de 256 GB însă sunt versiuni și cu 512 GB și 12 GB RAM. Afișajul este unul AMOLED la 120 Hz cu motor de imagine inovator. Ecranul este de 6,67 inci la o rezoluție de 2400×1080 de pixeli, protejat de Gorilla Glass 5. Ecranul are o chestie interesantă… acesta se poate utiliza cu mâinile ude.

Camera principală este de 200 megapixeli ultra clară care face poze absolut impresionante,de asemenea filmează la rezoluție 4K. Bateria este de 5000 mAh cu încărcare turbo la 67W…se încarcă în 46 de minute până la 100% și în 16 minute se poate încărca până la 50%. Deci deja vorbim despre altceva…parcă altfel sună 46 de minute, comparativ cu 4 ore.

Recunoașterea amprentei se face prin atingerea ecranului, nu mai există senzorul încorporat în butonul de power. Vine cu HyperOS care se mișcă impecabil și care  vine cu o mulțime de îmbunătățiri, însă haideți să le vedem pe cele principale:

  • conectivitatea inteligentă;
  • securitatea sporită;
  • inteligența proactivă;
  • este mai rapid decât MIUI;
  • are o dimensiune mai mică a firmware-ului de 8.75GB comparativ cu 13.09GB în MIUI 14;
  • interfața de utilizator este nouă și prietenoasă, care permite o trecere fără probleme între dispozitive, acces la distanță la date și aplicații, și beneficiază de AI pentru generarea de discurs, căutare de imagini și crearea de artă.

Telefonul îmi place foarte mult, este ușor, are un design robust, este foarte plăcut când este ținut în mână. Pe partea de software se mișcă impecabil, nu am nimic de reproșat… rulează fără probleme cele mai complexe aplicații și jocuri. În cutie are și o husă care mie sincer nu prea îmi place pentru că zona camerelor nu este protejată.

Tocmai din acest motiv i-am cumpărat altă husă care arată mult mai bine…zic eu.

În cutie telefonul vine bineînțeles și cu încărcătorul de 67W… lucru care mi se pare normal. Nu înțeleg de ce producătorii comercializează aceste produse fără încărcătoare… Doar ca să le cumpărăm ulterior la un preț mai mare?

Prețul telefonului a fost 1200 lei, pot spune că este un preț mic comparativ cu ceea ce oferă. Vă recomand gama Xiaomi Redmi Note, au produse de calitate. Mai am un Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G cumpărat acum 1 an și jumătate…se mică impecabil.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x