Părere despre Xiaomi Redmi 13C

De curând mi-a trecut prin mână un Xiaomi Redmi 13C însă nu pot spune că m-a impresionat cu ceva în perioada în care m-am jucat cu el. Este adevărat că este un telefon low-budget și nu prea poți avea cine știe ce așteptări de la el… însă pentru mine clar nu ar fi potrivit .

Am avut varianta cu 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare însă nu asta e problema la acest telefon…el pe partea de software se mișcă impecabil însă calitatea ecranului și a camerei foto lasă de dorit…am simțit că m-am întors în timp prin anul 2010.

Telefonul este dotat cu procesor octa-core MediaTek Helio G85 2Ghz, memoria RAM 8GB care se poate extinde cu încă 6 GB sau 8Gb nu mai țin minte exact, memorie RAM 256 GB care și ea se poate extinde cu un card micro SD. Display-ul este de 6.74 inci LCD la o rezoluție 1600×720 pixeli cu densitate de 260 ppi și rata de refresh de 90 Hz. Ecranul pot spune că este deranjat la ochi din cauza calității slabe a imaginii,a culorilor șterse. De asemenea și camera de 50 megapixeli face fotografii mediocre. Bateria este de 5000 mAh cu încărcare la 18W are nevoie de aproape 4 ore să se încarce complet, ceea ce mi se pare foarte mult.

Chiar dacă este un telefon low-budget, avem mai mari așteptări de la el. De asemenea cum ne-au obișnuit producătorii în cutie nu există încărcător și nici husa din imagine nu este inclusă în cutie.

Pentru cei care vor un telefon low-budget și nu au așteptări prea mari, eu zic că este ok la prețul de 600-700 lei. De asemenea este ok pentru persoanele care îl folosesc pe rețelele de socializare sau pentru conversații. În rest, dacă ești o persoană care utilizează telefonul multe ore pe zi, sau vrei să rulezi aplicații mai complexe, jocuri…nu recomand.

Eu sincer aș fi renunțat la versiunea cu 8GB RAM și le-aș fi dotat cu încărcare rapidă…ar fi fost altceva…mai treceam cu vederea culorile șterse și camera foto…sunt și versiuni cu 4GB RAM respectiv 6GB RAM și evident cu spațiu de stocare mai mic, însă restul specificațiilor rămân neschimbate.

Chiar dacă Xiaomi Redmi 13C nu m-a încântat deloc voi rămâne în continuare fan Xiaomi în special al seriei Xiaomi Redmi Note Pro…sunt absolut geniale. Peste câteva zile o să vă vorbesc despre experiența cu Xiaomi Redmi Note 13 Pro.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x