Părere despre husele CamShild

Când ne cumpărăm un telefon nou umblăm cu el că cu un bibelou și primele accesorii pe care ii le luam sunt husa și folia pe ecran.

Mai nou unii producători cum sunt Apple,Samsung sau Xiaomi au schimbat puțin design-ul telefoanelor și au scos lentilele camerelor în relief. Asta nu este neapărat un lucru rău, practic le face mai interesante dar și mai predispuse deteriorării când vine vorba de șocuri .

In momentul când sunt scăpate sau lovite se sparg foarte ușor geamurile sau lentile camerelor însă odată cu apariția acestor telefoane au apărut și husele CamShild care protejează împotriva șocurilor camerele dispozitivelor.

Pot spune că sunt geniale și eu am una la telefonul meu Xiaomi și sunt foarte încântat de ea, mai greu este până te obișnuiești cu ea mai ales când încerci să faci o poză și uiți să glisezi capacul de protecție. În rest protecția este 100% atât a dispozitivului cât și a camerei plus că arată foarte interesant telefonul cu acest tip de husă.

În cazul în care aveți un telefon care are camerele ieșite în relief, sunt de părere că cea mai bună protecție sunt aceste huse de tip CamShild.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x