Părere despre filmul Ramon a lui Pavel Bartoș

Știți că acum ceva timp vorbeam despre filmele românești apărute ca ciupercile după ploaie și cât de slabe sunt acestea. În general la cinema nu urmăresc filme românești pentru că nu merită să plătesc bilet să văd ceva jalnic, plin de înjurături…pe unele nici gratis nu le-aș viziona.

Astăzi m-am hotărât să merg la filmul Ramon a lui Pavel Bartoș care a apărut în cinematografe pe 3 februarie. Am zis că nu are cum să mă dezamăgească chiar dacă este un film românesc, poate și pentru că Pavel Bartoș este o persoană plăcută care dă bine pe ecran. Filmul Ramon în care Pavel Bartoș joacă rolul principal este de fapt o comedie, foarte bine realizată care te binedispune timp de o oră jumătate. Filmul ăsta a scos cinematografia românească din noroi…chiar este foarte bun.

Dacă ar fi toate filmele românești la fel de bine realizate m-aș duce cu plăcere să le vizionez la cinema, se vede când un film este realizat de profesioniști. Nu îmi place să povestesc filmele, pentru că nu mai au nici un farmec pentru cei care nu le-au văzut. Tot ce pot să vă spun este că merită să vă pierdeți o oră jumătate din viață cu acest film.

Deci dacă vreți să vedeți un film românesc bun, vă recomand să vizionați Ramon, cred că va fi numărul unu în România, e mult peste toate aparițiile românești din ultima vreme. Pelicula Ramon concurează cot la cot cu cele străine, sper să văd și o continuare…cel puțin sfârșitul a lăsat loc de un al doilea film.

3.6 5 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x