Părere despre filmul Nuntă pe bani

Am mai zis în trecut că nu merg la filme românești la cinema, însă ieri pe 1 Decembrie a fost o reducere la filmele românești…mai exact biletele au fost 10 lei la Cinema One. Am ales să merg la „Nuntă pe bani” pentru că altul nu mi s-a părut interesant…Până la urmă nu tot timpul cumperi bilete la cinema cu 10 lei. Cu toate că am mai fost la alt film cu o zi înainte am zis să văd ce e de capul lui, mai ales că nu aveam nimic planificat pentru 1 Decembrie.

Mircea personajul principal urăște nunțile, iar toți vor afla asta pentru că după participarea la o nuntă face o postare controversată pe Facebook care devine la scurt timp virală. Întâmplare face că Mircea va fi nevoit să restituie o sumă mare de bani unui cămătar, iar situația ia o întorsătură neașteptată. Pentru a face rost de bani singura soluție rămâne propria nuntă pe care încearcă să o transforme într-o afacere cât mai profitabilă.

Per total mi-a plăcut, a avut câteva scene amuzante, nu se folosesc înjurături deloc…asta e cam greu pentru un film românesc. Nici povestea nu este foarte rea, însă se vede că unele scene sunt seci. Totuși are o doză de suspans care te face să vrei să vezi ce se întâmplă.

În România am văzut că e la modă ca vedetele să lanseze filme pe bandă rulantă…din păcate nu se lucrează și la calitate… majoritatea sunt penibile și nu merită vizionate în cinematografe.

Sunt curios cum va fi următorul film „Moartea în vacanță” care va fi lansat anul viitor.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x