Părere despre Diablo Immortal

Cred că toți iubitorii de jocuri video cunosc titlurile celor de la Blizzard Enterteiment și anume seria Diablo… practic a fost un joc al copilăriei. Cel puțin pe mine în copilărie acest joc m-a ținut multe ore în fața computerului. Jucătorul își alege un caracter cu diferite abilități și pornește într-o lungă aventură plină de pericole la tot pasul. Pe parcurs ce înaintezi, dificultatea jocului crește și îți va întinde nervii la maxim.

Dacă titlurile precedente puteau fi jucate pe PC sau pe console,iată că Diablo Immortal poate fi jucat și pe Android sau iOS, însă necesită telefoane destul de puternice pentru a putea fi rulat la grafică maximă. Jocul a apărut încă din iunie 2022 însă eu am început să îl joc de curând. Pot spune că este impresionant la capitolul grafică, efecte și poveste. Nici nu mă așteptam să fie altfel decât impresionant având în vedere că este marca Blizzard Enterteiment.

Pe computer nu l-am jucat încă, dar pe telefon pot să vă spun că are un gameplay excelent. Majoritatea jocurilor RPG pe telefoanele mobile au gameplay destul de greoi și asta alungă jucătorii. Povestea este una captivantă plină de acțiune, însă îmi place că nu este un joc Pay to Win…adică nu ești obligat să cumperi ca să te poți juca sau ca să poți trece de anumite nivelele. Este adevărat că în joc poți face anumite achiziții, însă tot ce este la vânzare se poate obține pe parcursul jocului.

Chestia asta cu Pay to Win a fost preluată de mai toți producătorii de jocuri video…însă sunt și excepții. Producătorii care își respectă jucătorii nu se prestează la așa ceva. Mie mi se pare destul de aiurea să joci un joc câteva ore, iar după să fi obligat să faci o achiziție ca să poți juca în continuare. Probabil vă întrebați cum îi obligă producătorii pe jucători să facă achiziții?… răspunsul este foarte simplu prin dificultatea jocului.

Ca să îl puteți juca la grafică minimă pe Android trebuie să aveți un telefon cu sistem de operare Android 6 sau mai mare, trebuie să aibă memorie RAM minim 2GB, iar procesorul trebuie să fie minim Snapdragon 660 sau Exynos 9611. Pe partea de grafică este necesar minim Adreno 512 sau Mail- G72 MP3. De asemenea aveți nevoie și de peste 14 GB spațiu de stocare pentru descărcarea conținutului. Dacă telefonul nu îndeplinește minimul necesar pentru rularea jocului nu îl puteți instala din Google Play sau Apple Store.

Totuși eu recomand să îl jucați pe telefoane puternice ca să vă puteți bucura de ceea ce oferă jocul…grafica este absolut genială, e și păcat să nu îți clătești ochii cu ea. Din punctul meu de vedere este un joc care merită încercat. Fără doar și poate, Diablo este unul dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile, momentan nu are concurență.

Voi a-ți jucat vreodată acest joc ? Dacă da, care titlul va plăcut cel mai mult?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x