Părere despre bicicletele Rock Rider de la Decathlon

Din dorința de a face cât mai multă mișcare mi-am cumpărat 2 biciclete de la Decathlon…am cumpărat 2 pentru că suntem 2 persoane evident. Bicicletele nu au fost foarte scumpe, în jur de 1300 lei bucata… pană la urmă ca să mă plimb pe asfalt sau pe drumuri forestiere nu îmi trebuie biciclete de 7000 de lei.

De ce am ales să cumpăr de la Decathlon? Pentru că au produse de calitate, nu au prețuri exagerate și pentru că oferă asistență tehnică pentru ele direct în magazin. Adică le reglează sistemul de frânare, roțile, schimbătoarele. În cazul în care sunt probleme cu ele, la fel în magazine se rezolvă totul. Mi-am mai cumpărat în trecut biciclete de la alte magazine și trebuia să merg la anumite service-uri agreate de producător…plus de asta am avut multe probleme cu ele.

Pot să spun că sunt foarte mulțumit de aceste biciclete Rock Rider , sunt solide însă în același timp și ușoare. Una este mărimea L și cântărește 15,6 kg iar cealaltă este XL și cântărește 15,8 kg. Au cadrul din aluminiu, destul de confortabil atât pentru bărbați cât și pentru femei. Construcția oferă de asemenea o poziție foarte bună a spatelui. Șaua este confortabilă, schimbătoarele ușor de utilizat, iar frânele V-Brake cu saboți sunt destul de eficiente. Suspensia reglabilă își face și ea treaba foarte bine.

Sunt zile când ambele parcurg trasee de 30-40 km, până acum nu am avut probleme cu ele.

Dacă vreți să vă cumpărați biciclete de calitate și nu foarte sumpe, vă recomand bicicletele Rock Rider de la Decathlon…sunt în variante atât pentru bărbați, cât și pentru damă…însă femeile pot utiliza fără probleme variantele pentru bărbați.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x