Părere despre berea Kozel

Văzusem un articol mai demult scris de Marian Manea legat de berea Kozel, eu o mai încercasem și înainte însă nu îmi mai aminteam ce gust are, nu mi-a rămas întipărit în minte, poate și pentru că băusem o singură sticlă, oricum rea nu a fost că pe astea le țin minte. Așa că de data asta am luat două că să fiu sigur că o degust așa cum trebuie.

Ce să zic despre această bere cu origini din Cehia?…este o bere destul de bună la gust în comparație cu alte beri, are un gust amărui, dar echilibrat, lasă un gust plăcut. E genul de bere care te face să o mai consumi și pe viitor, sau dacă o servești într-un local, cu siguranță o mai comanzi și pe a doua. Nu e cea mai bună bere pe care am băut-o, însă dă clasă multor sortimente existente pe piață. După gustul meu este mai bună decât Ciucaș, Timișoreana,Ursus, Staropramen, Bergenbier, Neumarkt, astea cu care suntem noi obișnuiți.

Eu o trec pe lista de preferințe în materie de bere deoarece mi-a plăcut la gust și la o bere asta e cel mai important aspect, să aibă un gust plăcut, aromat, ușor amărui. Dacă berea nu îți lasă o senzație plăcută de la primul contact, înseamnă că nu e ce trebuie și da, sunt multe sortimente oribile pe piață. Probabil în perioada următoare o să încerc și celălalt sortimente de bere Kozel brună.

Voi ce părere aveți despre această bere?…o treceți pe lista de beri bune sau nu ?

4.7 3 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x