Părere despre aspiratorul Karcher WD 3

Cred că cea mai valabilă marcă de aspiratoare de pe piață este fără doar și poate Karcher. Este adevărat că și prețurile acestor produse sunt destul de mari însă își merită fiecare bănuț. Am avut de-a lungul timpului o mulțime de mărci de aspiratoare cu sau fără sac…însă nici unul nu s-a ridicat la așteptările mele. Pe lângă asta se defectau foarte des în ciuda prețurilor pe care le aveau.

Până la urmă m-am hotărât să cumpăr modelul Karcher WD 3 să văd cu ce se tot laudă producătorul. Am tot auzit pe ici pe colo că sunt cele mai cele aspiratoare. După o perioadă de utilizare pot spune că sunt extrem de mulțumit de el…e un aspirator care aspiră și cele mai mici particule de praf datorită puterii mari de aspirare. De asemenea este un produs la care se face destul de ușor mentenanță. Sunt unele modele de aspiratoare la care îți trebuie manualul de utilizare că să îi scoți sacul.

Pe lângă că este puternic îmi plac și accesoriile care se pot ține direct pe apărat. Recipientul este de 17 litri cu sac de unică folosință și filtru de praf. Furtunul este de 2 metri cu diametru de 35 mm și are diverse accesorii. Nu este de neglijat nici funcția de suflare de care dispune acest aspirator dar și posibilitatea de a pune apă în loc de sac și filtru pentru spălarea anumitor suprafețe.

Când l-am cumpărat pe acesta, am luat versiunea cu carcasă metalică însă curenta la atingere și l-am înlocuit cu cel din plastic. Nu știu dacă este o problemă generală la cele cu carcasă metalică, dar am mai auzit pe la lume că acestea curentează. Este posibil doar să fi fost un defect de fabricație.

Karcher are multe modele de aspiratoare cu diferite funcții, accesorii, capacitate și putere de aspirare, însă pentru o locuință sau spatii de birouri este perfect modelul Karcher WD 3.

Ce să mai lungim vorba, recomand aspiratoarele de la Karcher, au puterea mare de aspirare și sunt fiabile în comparație cu majoritatea produselor asemănătoare de pe piață…am mai folosit și alte modele de la ei și sunt foarte ok. Prețurile acestora pornesc de la 400 lei și cresc în funcție de model, uneori le găsiți la prețuri mult mai bune prin diferite magazin.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x