Parcări securizate pentru biciclete în Brașov

Din luna iunie posesorii de biciclete le vor putea lăsa la parcările securizate care vor fi amplasate în mai multe zone din Brașov. Capacitatea parcărilor va fi de 25-50 de biciclete, iar primele două au fost amplasate în zona Noua și Astra… în perioada următoare vor fi disponibile în mai multe zone din Brașov, cel puțin așa promite Primăria Brașov. Evident parcările sunt securizate și din câte am înțeles vor fi dotate cu panouri fotovoltaice…adică vor fi independente energetic.

Locurile vor fi atribuite în ordinea depunerii cererii persoanelor fizice care au domiciliul sau reședința în zona apropiată parcărilor pentru biciclete… evident cei care depun cereri trebuie să dețină și o bicicletă. Prețurile din câte mă înțeles vor fi de 60 de lei pe ani sau 5 lei pe lună pentru un loc. Important de precizat este că dacă cererile vor fi mai multe decât locurile, acestea vor fi atribuite prin licitație. Accesul în aceste parcări se va face pe bază de cartelă, fiecare persoană poate închiria maxim 2 locuri, iar în cazul familiilor se pot închiria 4 locuri.

Ce să zic despre acest proiect….este o idee foarte bună…de multe ori persoanele care locuiesc la bloc își lasă bicicletele pe casa scării, iar acestea cad pradă hoților. Așa măcar într-o astfel de parcare securizată unde accesul este limitat nu cred că vor fi probleme legate de furturi.

Ce părere aveți despre proiectul parcărilor pentru biciclete?…este sau nu o idee bună?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x