Pantaloni pentru ciclism cu bazon

Cei care merg cu bicicleta distanțe lungi cunosc acel sentiment când șaua de la bicicletă începe să creeze disconfort. Indiferent că ești bărbat sau femeie imposibil să nu te deranjeze șaua mai ales când mergi câteva ore cu bicicleta. O variantă ar fi să schimbi șaua cu alta mai confortabilă cu gel, sau burete…însă rezultatul este același… disconfortul nu dispare.

Însă altfel stă treaba când porți pantaloni cu bazon. Practic pantalonii ăștia sunt dumnezeiești, cel puțin pentru mine. Chiar dacă se simt puțin ciudat pe corp din cauza bazonului își fac treaba foarte bine, sunt chiar confortabili pot spune. Eu de când i-am cumpărat nu mai am probleme, disconfortul creat de șaua de la bicicletă a dispărut complet datorită protecție pe care o au acești pantaloni.

Nu am cumpărat cine știe ce pantaloni scumpi…am cumpărat un sort bărbătesc de la Decathlon care au costat 90 lei și două produse pentru damă care au costat 90 de lei, respectiv 60 lei de la Hervis. Am comandat șortul bărbătesc de la Decathlon deoarece la Hervis nu aveau mărime care îmi trebuia mie, însă și pantalonii de la Hervis mi-au plăcut foarte mult. Dacă accesați link-urile de mai sus puteți vedea toate toate detaliile despre aceste produse.

Evident sunt și alte produse de acest tip mult mai scumpe de la diferite branduri însă nu văd de ce aș da 500-600 de lei pe un alt produs care face același lucru…doar ca să scrie Adidas, sau mai știu eu ce altă brand. Aceste produse scumpe se justifică pentru cei care practică acest sport la alt nivel.

Per total sunt mulțumit de acești pantaloni pentru ciclism, cu ajutorul lor am eliminat disconfortul creat de șaua de la bicicletă în totalitate. Nu mă așteptam ca la prețurile astea să fie ceva calitativ, însă m-am înșelat. În concluzie dacă parcurgeți distanțe mai lungi cu bicicleta, vă recomand să purtați pantaloni cu bazon. Pentru alegerea pantalonilor pentru ciclism potriviți nevoilor voastre există pe site-urile comercianților informații, dar și în magazinele fizice puteți obține sfaturi.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x