Olymp Snack Olives un produs inedit

Mie în general îmi place să încerc produse noi apărute pe piață, în special sunt atras de produsele mai ciudate, sau inedite. Cum merg destul de des la cumpărături în Auchan, întâmplător am trecut și pe la raionul de semințe,fructe confiate și ce mai au ei pe acolo de ronțăit. Acolo mi-au atras atenția câteva produse, poate și din motiv că aveau un raft întreg și pungi colorate. Nu prea ai cum să treci pe lângă ele și să nu le observi, îți sar efectiv în ochi. Sincer să fiu nici nu mă așteptam să găsesc măsline la raionul de semințe. Pungile arata ca în imaginea de mai jos, fiecare culoare reprezintă un sortiment, fiecare sortiment are o combinație de ingrediente destul de reușită, zic eu.

Eu am găsit doar patru sortimente cu următoarele ingrediente: ghimbir și ierburi, ardei iute și ierburi, lavandă și ierburi, coajă de portocală și ierburi. Când iei contact vizual cu ele e imposibil să nu fi tentat să cumperi o pungă. Apare acel sentiment de curiozitate, mai ales că nu ai mai văzut un produs asemănător pe nicăieri și începi să îți pui întrebări…oare sunt bune la gust?…ce arome au?…cum arată?…Clar n-ai cum să le reziști…până la urmă le cumperi pe toate patru…că na, nu poți să te hotărăști, nu ști care sunt mai bune. Așa am pățit și eu, nu am putut să mă hotărăsc așa că le-am cumpărat pe toate patru, oricum nu sunt scumpe, costă 6,75 lei o pungă. Este posibil să existe mai multe sortimente însă eu doar pe acestea patru le-am găsit.

Nu pot să mă hotărăsc care sortiment îmi place mai mult, pentru că sunt la fel de gustoase toate, combinația de ingrediente face totul.

Așa că dacă vreți să mâncați măsline combinate cu ingrediente pe care singur nu le-ați mai încercat, vă recomand Olymp Snack Olives. Am găsit aceste produse doar la Auchan, le-am căutat și în alte magazine, dar fără succes, sau poate nu le-am observat eu. Cu siguranță nici în Auchan nu le observam dacă nu erau expuse în cantitate mare.

Voi preferați măslinele simple sau combinate cu ingrediente?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x