Ofertele de pe Booking

Știți voi Booking, 7 persoane se uită acum , au mai rămas 2 camere disponibile și etc… parcă știu că la un moment dat nu mai vreau voie sa afișeze aceste lucruri însă totul a rămas neschimbat.

Totuși această platformă trăiește din comisioanele incluse în prețurile cazărilor, practic prin această platformă nu există nici o ofertă serioasă și în favoarea noastră. De obicei dacă vreți să rezervați o anumită locație și faceți rezervarea direct pe situl proprietarului, sau telefonic, o să constatați că este mult mai ieftin chiar cu câteva sute de lei.

Plus că dacă faci rezervarea direct la gazdă sunt cu totul alți termeni și condiții spre deosebire de cei de la Booking. Adică nu te obligă să plătești în avans sau nu îți ia toți banii în caz că nu te prezinți sau uiți să anulezi.

Cel puțin eu așa am pățit ultima dată când am vrut sa rezerv în Bulgaria, mă obliga sa plătesc integral și era cu 500 lei mai scump decât dacă aș fi rezervat direct la gazdă. Evident am intrat pe site-ul hotelului și am făcut rezervarea, nu a trebuit să plătesc nimic, doar sa introduc cardul iar în cazul în care nu mă prezentam îmi taxa o noapte.

Și nu e singura situație când era să îmi iau țeapă cu Booking, dar ce să faci pentru unii e mai ușor să intre pe aplicație și să dea câteva clik-uri. Este adevărat că nu toți cei înregistrați pe platforma Booking au un site unde se pot face rezervări, dar există telefon și mail.

În concluzie ofertele de pe Booking sunt false de cele mai multe ori, însă pentru cei comozi sau cu dare de mână, aplicația își face treaba.

Voi cum procedați când faceți rezervări ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x