O nouă achiziție Laptop HP cu procesor AMD Athlon

După cum v-am spus în postările anterioare m-am înscris la Generația Tech , așa că fiind două persoane înscrise nu puteam lucra cu un singur laptop. Am umblat astăzi prin toate magazinele ca să găsesc ceva nu foarte scump. Nu am nevoie de cine știe ce configurație, dar nici să stau să mă închin la el. Mă gândeam să iau ceva până în 2000 de lei însă mi-a atras atenția un laptop HP de la Auchan care era redus de la 2199 lei la 1199 lei și culmea nu era ultimul de pe stoc așa cum am crezut inițial.

Configurația este următoarea : procesorul AMD Athlon 3500U dual cu turbo boost până la 3,2 Ghz, memoria RAM 8GB DDR 4 la frecvența de 2400 Mhz , hard-diskul SSD de 256 GB, display de 15,6 inci full HD la o rezoluție de 1920×1080, iar placa video este AMD Radeon. Mai are cameră Web HD, porturi USB tip A și tip C , port HDMI, cititor de carduri, difuzoare stereo, microfoane duale, iar bateria are o autonomie de 7 ore.

La prețul de 1199 lei eu zic că este perfect și din câte am citit despre el prin recenzii, oamenii sunt mulțumiți de el, nu am văzut nimic negativ la adresa lui. Prima dată m-am gândit că este cel expus când am văzut diferența mare de preț, însă mai aveau 2 bucăți sigilate. Nici nu am stat pe gânduri și l-am achiziționat. Mai rămâne să îi instalez Windows 11 pentru că nu are sistem de operare instalat, însă asta nu este o problemă.

Sper că am făcut o alegere bună, pentru cei interesați am lăsat și link de unde puteți vedea mai multe detalii și chiar îl puteți comanda. Țin să precizez că oferta este limitată și ca perioadă până în 4 septembrie și evident în funcție de stoc.

Ce părere aveți? Am făcut o alegere bună având în vedere configurația și prețul ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x