Nunțile își pierd farmecul

Cu cât evoluăm că generații, parcă și acest obicei își pierde din farmec, tradițiile se pierd ușor,ușor și nunțile devin tot mai pompoase și mai scumpe…dar oare merită investiția?

Este un eveniment unic în viața este adevărat, dar parcă unii prea exagerează cu decoruri de nu știu care , limuzine, trăsuri , porumbei, candy baruri, aranjamente extravagante, jocuri de artificii,drone…toate astea sunt niște cheltuieli inutile din punctul meu de vedere.

Practic oamenii când se duc la nuntă, plătesc meniul,muzica și lasă ceva în plus mirilor , cum este și normal , nimeni nu plătește și extravaganțele care nu sunt deloc ieftine. Parcă în ziua de astăzi nunțile se fac pentru bani, deși puțini sunt cei care ies pe plus la sfârșitul evenimentului.

Tocmai din cauza acestor extravaganțe multi rămân cu buza umflată la sfârșit și se trezesc fie că nu rămân cu nici un ban, fie mai trebuie să pună de la ei ca să achite nota de plată.

Cred că în ziua de astăzi cea mai frumoasă nunta este cu cei apropiați, fără prea mari bătăi de cap…gen o cabană închiriată cu DJ și bucătar, 25-30 de invitați…cam așa văd eu ceva frumos și nu doar eu, pentru că tot mai mulți optează pentru această variantă.

Până la urmă de ce să chemăm la un eveniment atât de important persoane cu care nu ținem legătura deloc sau cu care vorbim foarte rar… niciodată nu am înțeles chestia asta cu împărțitul invitațiilor în stânga și în dreapta aiurea.

Voi cum vedeți nunta perfectă?…o nuntă pompoasă care te poate baga în datorii sau una simplă fără bătăi de cap prea mari. Și zic că unele nunti te pot baga în datorii deoarece sunt tot mai mulți care scot bani din bănci pentru așa ceva, cunosc cazuri reale.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x