Nokia XR21 va fi noua versiune a celebrului Nokia 3310

Cum ne-au obișnuit cei de la Nokia sau mai nou HMD Global în ultimii ani au lansat versiuni noi ale telefoanelor mobile celebre care au marcat anii de glorie ai companiei. Prin anul 2000 erai cineva dacă aveai un Nokia 3310, pe vremea aceea erau ultima fiță în materie de tehnologie. Chiar stau și mă gândesc câteodată cum erau telefoanele prin 2000 și cum a evoluat în 23 de ani tehnologia. Dacă înainte nu puteai face prea multe cu un telefon mobil… în ziua de astăzi poți face tot felul de acțiuni complexe…să te uiți la filme, să cauți orice în materie de informații, să te joci să faci plăți, să faci fotografii și videoclipuri, să utilizezi aplicații…și multe altele.

Apropo de jocuri…de la celebrul joc Snake care ne-a marcat tuturor tinerețea sau copilăria… telefoanele au ajuns să ruleze jocuri cu o grafică extraordinar de realistă care se apropie cu pași repezi de grafica oferită sistemele desktop sau console.

Revenind la Nokia XR21, producătorii promit că telefonul va fi rezistent la șocuri, la praf și la apă. Pe lângă asta va rezista la o presiune de 100 de bari și o temperatura de maxim 80 de grade Celsius…au fost făcute și teste pe această tema iar telefonul a rezistat 1 oră scufundat in apa la 1,5 metri…de asemenea a fost supus și presiunii de 100 de bari.

O altă chestie interesantă este aceea că ecranul de 6’49 inci va putea fi utilizat cu mâinile ude sau cu mănuși. Baterie va oferi o autonomie de 2 zile între încărcări…mult sub Nokia 3310, însă nici tehnologia din zilele noastre nu o putem compara cu cea din anul 2000.

Prețul lui Nokia XR21 în România va fi de 2500 lei, însă haideți să vedem și caracteristicile hardware cu care va fi dotat.

  • Display de 6,49 inci, IPS LCD,full HD+ la 120 Hz
  • Procesor Qualcomm Snapdragon 695
  • Memorie RAM 6 GB
  • Stocare 128 GB
  • Baterie 4800 mAh cu încărcare la 33W
  • Cameră principală de 64 megapixeli + 8 megapixeli ultrawide
  • Cameră selfie de 16 megapixeli
  • Conectivitate 5G și Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1

Văzând aceste caracteristici și imaginile de mai sus ce părere aveți? Prețul de 2500 lei este corect? Se justifică?

Mai multe detalii despre acest telefon puteți găsi și le site-ul oficial Nokia.com

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x