Nokia promite multe cu modelele G11 și G21

Nokia se pregătește să lanseze încă două modele din seria G și din nou promite multe, calitate mai bună și autonomie mai mare .

La autonomie nu am nimic de comentat, însă fiind un telefon low cost nu trebuie sa vă așteptați la prea multe când vine vorba de calitatea acestora. Eu am testat Nokia G 10, adică nu că l-am testat, chiar l-am cumpărat deoarece aveam nevoie de un telefon care să aibă o autonomie foarte mare.

Cum spuneam mai sus la capitolul autonomie telefoanele Nokia stau foarte bine însă calitatea lasă de dorit din toate punctele de vedere, calitate foto, ecran, soft etc.

Noile modele vor veni cu ecrane de 6,5 inchi și rată de refresh de 90 Hz însă la capitolul camere Nokia G11 va avea camera de 13 megapixeli iar G21 de 50 megapixeli. Memoria RAM va fi de 3 GB respectiv 4 GB care mi se pare destul de puțin având în vedere cerințele aplicațiilor actuale. Vor avea baterii de 5050 mAh cu încărcare la 18 W, dar încărcătorul din pachet va fi de 10 W și aici este destul de slab deoarece încărcarea se face în 4 ore poate chiar mai mult. Memoria internă va fi de 64 GB respectiv 128 GB, însă cea din urmă nu știu dacă va fi disponibilă în România sau cel puțin eu nu am văzut în România Nokia G10 și G20 cu 4GB RAM anul trecut.

Prețurile probabil vor fi cuprinse intre 130 și 190 de euro însă daca vrei un telefon pe care să instalezi aplicații sau jocuri, seria Nokia G nu este tocmai ideală. În schimb dacă vrei un telefon la care să vorbești și să citești știri este perfect, asta dacă nu o să aveți problemele pe care le-am avut eu.

Eu unul nu voi mai achiziționa niciodată un produs Nokia din problemelor avute în trecut pe care le puteți afla dacă citiți aici . Voi ce părere aveți despre aceste telefoane? Credeți că merită achiziționarea lor ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x