Ninsori abundente în Aprilie

De aseară a început să ningă abundent în Brașov și probabil în mai multe orașe din țară. Evident în trafic s-a creat repede haos, blocaje peste blocaje… multe din cauza celor care au apucat să își schimbe anvelopele cu cele de vară.

Ce să vă zic…nu am mai văzut așa ninsoare abundentă de mulți ani și în nici un caz în luna aprilie. Cu toate astea am rămas surprins când am văzut că autoritățile nu au fost luate prin surprindere de zăpadă…așa cum m-am obișnuit să se întâmple în fiecare an în lunile decembrie și ianuarie…e puțin ciudat știu. Chiar dacă utilajele de deszăpezire au ieșit pe drumuri, nu au făcut față în primele ore ale dimineții.

Zăpada apoasă cred că a depășit 20 de centimetri și continuă să ningă abundent. Când mă uit la poza de mai jos am impresia că se apropie Crăciunul, nu Paștele.

Totuși aceste schimbări climatice bruște cu variații de temperaturi de până 15 grade în câteva ore, vor compromite pomii fructiferi dar și culturile agricole…toate acestea vor duce evident la scumpiri.

Pe la voi a venit iarna în aprilie?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x