Newsletter disponibil pe blog

Acum este disponibil și serviciul de newsletter, la finalul fiecărui articol o să găsiți un câmp dedicat unde vă puteți abona. Odată ce v-ați abonat o să primiți lunar pe mail câteva articolele pe care le-am scris în luna respectivă, probabil ultimele 5 o să le primiți, sau o să mă gândesc la o schiță.

Pentru abonare este nevoie să parcurgeți câțiva pași simpli, introduceți adresa de e-mail în câmpul destinat, o să fiți redirecționați către o pagină unde este nevoie să completați un cod prin care confirmați că nu sunteți robot. La final dacă ați introdus adresa corectă o să primiți un e-mail de confirmare. E-mailul este de fapt o confirmare că adresa introdusă vă aparține și că vă dați acordul să vă abonați la newsletter, așa că este necesar să faceți click pe linkul respectiv pentru a finaliza procesul.

Scopul acestui newsletter este acela de a vă ține la curent cu articolele scrise pe blog, evident nu o să fac spam cum probabil va imaginați unii. Va fi trimis un singur e-mail pe lună care va conține câteva articole scris în luna respectivă probabil ultimele cum am spus și mai sus, încă mă gândesc ce număr de articole va conține e-mailul și cum va arăta.

De ce un singur e-mail pe lună?… Pentru că așa mi se pare normal, eu unul mă dezabonez de la site-urile sau blogurile care mă bombardează cu e-mailuri zilnic. Sunt unele site-uri care au setat newsletter-ul să trimită mesaje la fiecare articol publicat, ceea ce este destul de deranjant, poate fi numit spam în toată regula. Chiar mă abonasem de curând la un blog de știri și la fiecare articol primeam e-mail, am înțeles că unii încearcă prin orice metodă să atragă vizitatori, dar unii prea exagerează.

În concluzie dacă doriți să vă abonați, formularul îl găsiți la finalul fiecărui articol, de asemenea vă puteți dezabona oricând de la acest serviciu.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x