Netflix introduce reclame

Chiar mă întrebam când o să vină ziua când Netflix se va alinia cu toți giganții internetului, care deși învârt sume colosale, încearcă să facă bani din orice…și din ce e cel mai simplu sa faci bani în online ?…din reclame evident.

Așa și-au zis și cei de la Netflix, doar nu era să rămână ei cei mai proști din curtea scolii, așa că au decis să adauge și ei reclame. Încă nu se cunosc detalii legate de durata acestor reclame, când și cum vor fi afișate, însă probabil compania mizează pe faptul că unii utilizatori preferată să vadă reclame, dar abonamentul sa fie la un preț mai redus. Chiar și așa eu unul nu aș opta pentru un plan unde să am reclame indiferent de cost, nu știu de ce am impresia că va proceda ca YouTube care afișează reclame atât de enervate la fiecare 2-3 minute încât te forțează să cumperi acces premium.

Și ce e cel mai enervant lucru când urmărești o emisiune, un film,sau orice alt material? …cu siguranță este acel moment când poc ! apare o reclamă și culmea reclama apare în cele mai proaste momente de te face să îți pierzi tot interesul.

Pot să pun pariu că pachetul standard va avea reclame, astfel utilizatorii vor fi forțați să cumpere pachetul premium…eu cel puțin asta cred că urmăresc cei de la Netflix, nicidecum nu vor binele utilizatorilor. Astea sunt povesti că s-au gândit ei că oamenii vor să plătească mai puțin, în schimbul unor reclame.

Eu cred că mulți vor renunța la Netflix și se vor orienta către alte platforme de acest gen.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x