Ne-a luat iarna prin surprindere din nou

A venit iarna în adevăratul sens al cuvântului cam peste tot în țară și din câte am observat în ultimele zile, autoritățile au fost luate din nou prin surprindere. Nu știu cum se face că în ianuarie ăștia sunt luați prin surprindere.

Vineri seară, Brașovul era paralizat la ora 17, pe carosabil nu era nici urmă de material antiderapant, absolut nimic. Am făcut un drum de 20 de minute într-o oră jumătate pentru că se aluneca foarte tare, plus că erau blocaje, peste blocaje. Din ce am văzut pe la televizor cam așa a fost în toată țara.

Ce e drept a nins peste 40 de cm în 2 zile, însă nu prea am văzut utilaje de deszăpezire pe străzi, nici măcar pe cele principale. De străzile secundare nici nu mai vorbim, acolo Dumnezeu cu mila. Din ce am văzut nu o să se oprească ninsoarea până săptămâna viitoare, dacă plângeam acum vreo 3 săptămâni că a venit primăvara… ne-am cam înșelat.

Stau și mă întreb cum ar fi arătat România dacă am fi fost în situația celor din SUA, unde au fost temperaturi sub -40 de grade și zăpadă cât casele…știți povestea. La noi se blochează totul dacă ninge abundent o oră.

Voi cum stați cu deszăpezirea?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x