Motorola Frontier va avea camera de 200 megapixeli

Cei de la Motorola au „aruncat” pe internet câteva zvonuri despre un nou smartphone ce urmează să fie lansat în viitorul apropiat. Acesta poartă numele de Frontier și va fi mai spectaculos deoarece va avea o camera de 200 de megapixeli și o încărcătură a bateriei de 125 w.

Este clar că acest smartphone va fi unul de top iar prețul va fi unul pe măsură, alte detalii despre el sau mai mult zvonuri, sunt legate de ecranul de 6,7 inch cu rezoluție Full HD+ și rată de refresh de 144 Hz, bateria care va fi de 4000-5000 mAh cu încărcare la 125W. Probabil va fi disponibil in două variante una cu 8GB RAM și stocare 128 GB și una cu 12GB RAM și 256 GB stocare, iar la procesor probabil va avea Snapdragon 8 Gen 1 cu care se mândrește Motorola încă de anul trecut. Probabil vom vedea o cameră secundară de 60 de megapixei iar camera principală cum spuneam va fi una de 200 de megapixeli, una ultrawide de 50 megapixeli și încă una de 12 megapixeli.

Dacă va avea aceste specificații conform zvonurilor care circulă, va face poze extraordinare, încărcarea se va face foarte rapid, iar la capitolul aplicații și jocuri de va mișca excelent ambele variante. În altă ordine de idei dacă Motorola va lansa un astfel de dispozitiv îi va obliga și pe ceilalți producători sa revoluționeze smartphone-urile cu fel de fel de funcții și specificații.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x