Moda glezenor goale

Ehe știți voi moda aia care a prins foarte bine la tineri, aceea modă cu glezna la vedere care după părerea mea este penibilă.Dar ideea este că acum este iarnă și cel puțin la Brașov sunt -17,- 20 de grade noaptea, cu toate astea gleznuțele tot sunt la vedere.

Chiar azi am văzut câțiva tineri cu gleznuțele goale la -17 grade și asta e dovada clară că tinerii nu fac diferența între ce e bine și ce e rău, altfel nu ai cum să fi atât de tâmpit să ieși așa din casă, oare părinții nu îi văd pe acești tineri ?

Eu eram îmbrăcat cu geacă groasă, pantaloni groși, ghete îmblănite, căciulă groasă și mănuși și tot îmi era frig sau mă rog simțeam disconfortul termic, mai bătea și un vânt puternic știți voi, vânt rece care te „feliază” când adie,gen îl simți așa că trece prin tine…și parcă îmi era și mai frig când mă uitam la tinerii respectivi. Totuși frigul te ia de la picioare și când mai ești și cu gleznele goale și adidași din pânză pe vremea asta ești predispus la afecțiuni grave,răceli, că să nu mai punem la socoteală și degerăturile.

Ideea este că unii înțeleg greșit unele trenduri, dar aici și părinții poartă o anumită vină că nu au grijă de odraslele lor. Tinerii trebuie să fie conștienți că unele trenduri nu se aplică în toate anotimpurile mai ales în anotimpul friguros.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x