Moda filmelor românești

Am observat că în ultimul timp, sau mai degrabă în ultimele luni apar tot felul de filme românești care culmea mai rulează și în cinematografe și am ajuns la concluzia că s-au creat un trend. Problema este că în aceste filme joacă unele persoane care nu au nici o treabă cu actoria. Sunt efectiv persoane care au ajuns virale pe rețelele de socializare și hop țop apar în filme.

Nu e vorba că nu îmi plac filmele românești dar unele sunt chiar penibile cum ar fi Teambuilding, Romina VTM, Taximetriștii și mai urmează în februarie să fie lansat filmul lui Pavel Bartoș numit Ramon care din ce am văzut nu prea este cine știe ce film atractiv. Eu le-am enumerat doar pe cele care rulează acum în cinematografe, sau care urmează să ruleze…dar mai sunt și alte filme românești slabe de tot care au rulat în cinematografe la sfârșitul anului trecut, ca de exemplu Mirciulică sau Nunți, botezuri, înmormântări.

Chiar dacă sunt slabe, totuși au succes… săptămâna trecută a fost lansat filmul Romina VTM, film în care chiar nu are nimeni treabă cu actoria și primul film la care s-a pus pauză la cinema. Cu toate astea sălile în Brașov la cinematografe au fost pline…și când zic pline mă refer cu casa închisă. Drept urmare și din asta se vede nivelul de cultură al românilor, că sincer nu ai cum să dai bani că sa vezi așa ceva. Vă las un trailer mai jos pentru cei care nu știți filmul.

Și acum vă întreb pe voi…ce să caute așa ceva într-un cinematograf? O să vă întrebați de ce am zis mai sus că este singurul film la care s-a pus pauză… explicația este simplă pentru că s-au luat la ceartă „cinefilii” și a fost nevoie de intervenția poliției sau a firmei de pază nu mai știu exact.

Ziceți voi, cum este posibil ca un asemenea film să ruleze cu casa închisă?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x