Mitul reglajului vară-iarnă la termopane

Tot văd pe internet știri , tutoriale care le explică oamenilor cum să își regleze geamurile și ușile de termopan în anotimpul rece ca să nu mai piardă căldură și să reducă costurile facturilor. Toate astea au luat amploare odată cu scumpirile la gaz și energie, însă culmea este că sunt oameni care nu gândesc și chiar ajung să facă chestia asta în speranța că vor avea facturi mai mici.

Sincer mă amuză când văd tot felul de baieți deștepți care apar prin diferite materiale video și explică ei cum se reglează geamurile și ușile sau mai exact feroneria acestora pentru vară și iarnă. Evident că în realitate nu există așa ceva , geamurile și ușile nu au reglaje pentru vară sau iarnă. E doar o tâmpenie aruncată în online de niște dobitoci care nu au ce să facă mai bun, sau care separă să câștige și ei câțiva bănuți de pe urma vizualizărilor. Evident că și alții mai dobitoci au preluat materiale și le-au făcut virale… că na în România e la modă să se promoveze prostia.

În concluzie nu încercați să vă reglați singuri geamurile și ușile termopane deoarece riscați să stricați feroneria, de asemenea riscați să strângeți prea tare șuruburile care pun presiune pe sticlă s.a.m.d… în final o să vă coste mult mai mult decât facturile.

Reglajul termopanelor vară-iarnă este doar un mit și așa va rămâne.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x