Mitul parfumurilor de la Notino

Tot văd pe internet comentarii răutăcioase despre acest distribuitor de produse cosmetice și anume Notino. Majoritatea oamenilor spun că parfumurile nu ar fi originale, dar în schimb sunt vândute la prețuri de produse originale.

Eu am comandat de mai multe ori produse de la ei, în special parfumuri și evident că după sosirea comenzilor am verificat produsele la producători și surpriză… parfumurile erau originale. Totuși nu înțeleg pe ce bază fac unii afirmații cum că produsele nu sunt originale…probabil majoritatea nici nu au cumpărat vreodată de la ei…sau nu au avut niciodată un parfum original și o replică că să poată face diferența.

Mie Notino mi se pare o sursă de încredere când vine vorba de parfumuri, la fel și Douglas. E adevărat că au prețuri destul de mari, dar și produsele sunt originale. La parfumuri este cel mai simplu să ne dăm seama dacă sunt originale sau nu , chiar dacă nu le verificăm la producători. Un parfum care nu este original nu va persista mai mult de câteva ore, spre deosebire de cele originale care pot persista și câteva zile. Chiar dacă ambalajele replicilor sunt aproape identice cu cele originale, calitatea produsului nu va fi niciodată aceeași.

Voi de unde vă cumpărați parfumuri?…Ați cumpărat vreodată de la Notino?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x