Microsoft 365 Basic la 10 lei pe lună

Microsoft a anunțat că din 30 ianuarie 2023 pentru serviciile Microsoft va fi disponibil un nou plan care va înlocui OneDrive 100 GB. De asemenea toți abonații OneDrive 100 GB vor fi mutați automat pe planul Microsoft 365 Basic care va costa doar 10 lei pe lună.

Această mișcare este făcută de către cei de la Microsoft pentru a atrage cât mai mulți clienți. Noul plan Microsoft 365 Basic va oferi tot același spațiu de stocare de 100 GB ca cel de pe OneDrive însă mai vine și cu câteva opțiuni noi cum ar fi utilizarea serviciilor Outlook fără reclame atât pe mobil cât și pe desktop. Pentru cei care folosesc serviciile de mail Outlook, noul plan o să vină cu câteva îmbunătățiri la capitolul securitate cum ar fi verificarea link-urilor și scanarea atașamentelor.

Însă cei de la Microsoft promit că vor mai adaugă pe parcurs și alte funcții interesante. Eu zic că este o strategie destul de bună de a atrage clienți, chiar mă gândesc să îmi fac un astfel de abonament. Însă trebuie să precizez că cei care aleg planul Microsoft 365 Basic nu vor avea acces și la suita Office pe desktop.

Ce părere aveți se merită abonamentul de 10 lei pentru Microsoft 365 Basic? Planul Microsoft 365 Personal costă 34 de lei pe lună și are 1 TB spatiu de stocare în cloud.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x