Micro-tranzactii pe piața auto

Mai nou producătorii de automobile,au început să taxeze posesorii de automobile pentru anumite caracteristici. Momentan doar cei de la Mercedes Benz și BMW au astfel se abonamente pe care sunt sigur că oamenii nu le-au primit cu prea mare bucurie.

Dacă vrei să ai încălzire în scaune, în volan,pilot automat,faruri adaptive plătești abonament lunar pentru fiecare în parte. De exemplu la BMW pentru încălzirea în scaune prețul este de 18 euro lunar iar pentru încălzirea în volan este de 12 euro lunar.

Totuși mi se pare destul de ciudată această decizie a producătorilor auto, să oblige oamenii să plătească pentru funcții ale automobilului. Momentan doar cei doi producători au astfel de micro-tranzacații însă sunt convins că și restul vor adopta aceasta metodă cat de curând. Aceste opțiuni ale automobilelor vor fi blocate prin software deci nu trebuie sa ne facem griji în România vor fi „mătrășite” că doar românul e român, se pricepe și se descurcă în toate situațiile.

Lăsând gluma la o parte, vouă cum vi se pare această metodă aplicata de producători?…eu unul cred că sunt prea lacomi și nu mai știu din ce să scoată bani.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x