Mersul copiilor la școală cu mașina

Eu unul nu înțeleg de ce majoritatea părinților își duc copiii cu mașinile la școala . Apoi se plâng că este traficul aglomerat.

Aici nu fac referire la cei care au copii mici și trebuie să străbată distanțe lungi până la școala . Mă refer la cei care au peste 14 ani .

Adică mi se pare că unii părinți chiar exagerează când își duc copiii cu mașinile câteva sute de metrii. Ca să nu mai punem la socoteală că opresc în stațiile mijloacelor de transport blocând astfel circulația .

Cel puțin în Brașov este haos dimineața în oraș și dacă te uiți în mașini majoritatea au copii și nu mici .

În altă ordine de idei din cate știu aveau destinate linii speciale pentru elevi dar, tot cu mașinile sunt duși la scoală.Și cu siguranță această problemă este la nivelul țării și nu doar în anumite orașe .

Oricum moda asta cu dusul copiilor la școala cu mașina este de câțiva ani . Dar încă nu este timpul trecut să facem ceva ca să nu mai pierdem ore în trafic .

Cum am spus și mai sus nu fac referire la părinții care duc copiii pe distanțe lungi și mai ales copiii mici . Fac strict referire la cei care exagerează dar,tot ei sunt nemulțumiți în legătură cu traficul aglomerat.

Ideea este că nu pățesc nimic dacă merg pe jos câteva sute de metrii sau cu mijloacele de transport. Din contră este bine pentru că fac mișcare.

Și fac referire la mișcare deoarece sunt sigur că majoritatea dintre voi observați că tinerii din ziua de astăzi își petrec foarte mult timp în fața computerului sau al telefonului.

În concluzie nu le strică puțină mișcare …și oricum bănuiesc că cei care duc copiii cu mașina la școală nu îi duc tot cu mașina când își cumpără țigări sau alcool sau merg prin baruri și cluburi ,sa fim realiști .

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x