MC Donald’s sau KFC

Știu că nu este sănătoasă mâncarea fast-food, dar trebuie sa recunoaștem că din când în când mai apelăm și la acest timp de mâncare și nu pentru că nu avem alte alternative însă trebuie să recunoaștem că este gustoasă mâncarea și preparată rapid. Practic acesta este avantajul acestor afaceri de tip fast-food.

În România cele mai populare sunt MC Donald’s și KFC, eu cel puțin sunt mulțumit de ambele, însă prefer MC Donald’s deoarece după părerea mea mâncarea este mai gustoasă și gama de produse mai variată. Practic cele două companii sunt într-o continuă concurență, însă tot ce pot să vă spun este că MC Donald’s deține supremația când vine vorba de vânzări, probabil dețin supremația și datorită ofertelor.

Cum spuneam mâncarea fast-food nu este chiar sănătoasă, însă la o perioadă de timp eu personal mai fac excepție și mai mănânc de la MC Donald’s, îi prefer poate și din motivul că aceștia tot timpul vin cu noutăți foarte gustoase, cum sunt ultimele lansate Bon Beef și Chicken Chic, acești burggeri sunt absolut geniali.

Nici cei de la KFC nu se lasă mai prejos cu noutățile, dar parcă nu sunt așa gustoase ca cele de la MC Donald’s, spre exemplu au lansat popularii Strips dar nepicanți, care nu m-au incantat deloc, parcă nu aveau nici un gust și sunt multe alte produse la care nu mă încântă combinațiile mai ales burggeri.

Voi ce preferați când vine vorba de mancarea fast-food, MC Donald’s, KFC sau alt fast-food ?

 

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x