Mașini și utilaje de la Vigra

Astăzi vreau să scriu despre ceva ce nu am mai scris până acum pe blog. Mai exact este vorba despre un distribuitor de mașini și utilaje pentru confecții metalice. Aceste mașini pot fi achiziționate de cei care au un atelier pentru confecții metalice sau chiar linii de producție.

Deci cei care au afaceri în acest domeniu, trebuie să știe că acest distribuitor, va face și el promoții de Black Friday. Promoțiile vor fi valabile pentru toate uneltele și utilajele disponibile pe stoc în momentul când se va da startul la reduceri.

Practic acest articol îl scriu în cazul în care cineva caută asemenea utilaje, să afle de ofertele celor de la Vigra, până la urmă aceste produse nu sunt unele care se caută zilnic, adică nu e ca și cum ar căuta în fiecare zi cineva așa ceva. Chiar și așa firmele care folosesc asemenea utilaje în industrie caută produsele pe care le au cei de la Vigra.ro . Sunt convins că aceste utilaje se caută atât în România cât și în alte țări.

Startul reducerilor va avea loc de Black Friday adică pe 11 noiembrie și se vor încheia pe data de 25 noiembrie. Articolele care intră în promoție le puteți vedea dacă accesați magazinul online Vigra.ro dar o să vă enumăr și eu câteva însoțite și de link-uri. Așadar produsele care vor beneficia de reduceri sunt următoarele: mașină de găurit KBU cu stând electromagnetic va avea 15% reducere, mașină de înșurubat cu acumulatori PLARAD va avea reducere de 5%, fierăstrău gravitațional cu bandă Pegas Gonda va avea 5% reducere, dacă vreți să vedeți și alte mașini și utilaje care vor fi în ofertă puteți accesa link-urile din articol și o să găsiți acolo toate informațiile necesare.

Chiar dacă aceste reduceri vi se par mici , trebuie să luați în calculul că această companie vinde utilaje de uz industrial, iar prețurile acestora sunt foarte mari, deci o reducere de 5% reprezintă o sumă frumușică având în vedere prețurile…Dau un exemplu la o mașină de înșurubat care costă 47.481 de lei, reducerea de 5% înseamnă 2.374 lei. Eu de această firmă am auzit întâmplător pe la muncă și am zis să intru să îmi fac o idee cam ce prețuri pot avea astfel de utilaje și ce eforturi financiare trebuie să facă o companie că să le achiziționeze.

O altă chestie interesantă pe care am văzut-o la această firmă este programul de finanțare pentru persoane fizice autorizate și persoane juridice. Prin acest program practic se pot achiziționa aceste utilaje cu credit. Asta este o opțiune foarte interesantă la care cred că apelează foarte multe companii, deoarece puține firme își permit să facă astfel de investiții fără un program de finanțare. Eu vă las și un link direct către secțiune, acolo găsiți toate informațiile și actele necesare de care aveți nevoie pentru obținerea unei posibile finanțări. Mai multe informații aflați dacă accesați linkul Finanțare Grenke.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x