Mașini modificate

În ultimii ani în România au apărut tot mai multe mașini modificate și numărul acestora este în continuă creștere, ba chiar au apărut și câteva firme care modifică mașinile, contra unor prețuri nu tocmai accesibile oricui.

Sursa foto: Auto Bild

Moda cu mașinile tunate este de ani buni prin alte state, de pe vremea primului Need for Speed, însă acolo și legislația este mai permisivă. La noi în România nu prea sunt permise aceste mașini, mai ales care au modificări la evacuare…și pe bună dreptate…sunt deranjate mai ales noaptea când e liniște.

Totuși sunt tot mai mulți împătimiți, dornici de adrenalină sau dornici să se afirme…întrebarea este: de ce ai investi în așa ceva ?…adică de ce ai cumpăra o mașină cu 20.000 de euro și să mai investești încă atât în ea ca sa îi mărești puterea sau aspectul…nu văd sensul și mi se pare una dintre cele mai proaste investii posibile…dar ce mai contează banii, când este pe placul inimii.

Firmele care se ocupă cu așa ceva au apărut ca ciupercile după ploaie și din câte observ le merge chiar bine. Nu vreau să îi mai aduc în discuție pe împătimiții care modifică toate căzăturile de mașini în fața blocului, fără omologări și după îi vedem la știrile de la ora 5.

Eu unul nu aș învesti în așa ceva niciodată, deși îmi plac mașinile modificate sau cele sport, însă doar sa le privesc.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x