Mașina second hand

Majoritatea dintre noi când vine vorba să cumpărăm o mașină alegem varianta second hand. Deoarece nu sunt mulți care își permit să achiziționeze o mașină nouă .

Însă trebuie să fim atenți la ceea ce cumpărăm deoarece sunt multi escroci in domeniu auto care abia așteaptă să păcălească pe cineva așa zișii samsari .

Orice mașină înainte să fie scoasă la vânzare clar va fi cosmetizată că sa arate impecabil și mulți se lasă păcăliți de aspectul mașinii.

Este evident și aspectul contează dar cel mai mult contează că sa funcționeze și să nu aibă probleme costisitoare.

Oricum problemele la partea de componente nu se pot observa decât în timp când încep să iasă la lumină .

In momentul când cumpărăm o mașină nu avem cum sa o verificăm decât mai mult vizual ,sa nu aibă scurgeri de ulei sau alte fluide, să nu se audă zgomote de rulmenți,kilometrii reali,actele să fie în regulă și cam atât .

Cel care vinde o mașină și vrea să păcălească clientul că mașina funcționează fără probleme, clar șterge erorile din computerul mașinii. Sunt multi vânzători de rea credință care nu fac altceva decât să își bată joc de oameni ascunzând practic defectele automobilelor.

Dacă erorile nu sunt permanente și apar doar în anumite condiții nu avem cum să vedem acest lucru decât după ce am cumpărat și a făcut un număr de kilometrii.La unele modele de mașini nu se salvează erorile daca oprim motorul și îl repornim.

Deci la o mașină second-hand nu este important doar cum arată , trebuie să și funcționeze în parametrii optimi. Și foarte important este să verificăm și istoricul mașinii , dacă a avut accidente etc.

Este foarte important ca cineva care este in domeniu auto de preferat un mecanic să verifice mașina care urmează să fie cumpărată ,altfel este posibil să fim păcăliți iar prejudiciul să nu îl mai putem recupera.

Mașina trebuie verificată indiferent dacă este cumpărată de la firme care vând auto rulate,samsari sau cunoștințe etc…cunosc cazuri în care cumpărătorii au luat țeapă de la astfel de firme care vând auto rulate.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x