Mașina de tuns BaByliss Men E786E

Încă de când a început pandemia am renunțat să mai frecvetez frizeriile…pe vremea aia fie erau închise, fie nu aveai voie să ieși din casă …știți povestea. Am început să mă tund acasă pentru că aveam deja cumpărată o mașină de tuns de la BaByliss. Între timp mi s-a mai rupt grătarul din plastic, l-am mai lipit…până la urmă a cedat de tot…iar ca să comand altul mă costă cam cât am dat pe mașină…mașina are mai multe grătare însă sunt pe numere. Să ne înțelegem, mă tund acasă pentru că mă tund aproape chel…deci este foarte simplu mai ales că mă tunde cineva… altfel cu siguranță m-aș fi dus în continuare la frizerie.

Am mai cumpărat între timp mașini de tuns de la Scarlett, Regminton însă s-au dovedit inutile, nici una nu era la nivelul celei vechi de la BaByliss…asta tundea perfect fără să tragă, fără să ciupească…etc. Într-un final m-am decis să cumpăr tot una de la BaByliss, așa că am început căutările. Am fost prin diverse magazine, am văzut că prețul la modelul BaByliss Men E786E pe care îl vroiam varia între 145 și 160 lei…am zis să mă uit și în online să compar prețurile. De multe ori magazinele fizice sunt mai șmechere și vând produsele mai scump decât cele din online…chiar dacă plătești transportul tot ieși mai bine decât dacă ai fi cumpărat produsul direct din magazin. Pe site-ul oficial prețul este de 130 lei plus transport, probabil tot 145-150 lei.

Întâmplător pe Google mi-a apărut produsul și la Dedeman însă cu prețul de 99 lei…m-am dus să văd care e treaba de era așa ieftin comparativ cu celelalte magazine. Era ultimul produs și cutia era puțin îndoită la un colț, se vede în poza de mai jos. De obicei când un produs este mai ieftin decât oriunde altundeva, ori este ultimul pe stoc, ori are ambalajul deteriorat, sau a fost desigilat…însă trebuie să întrebați pentru orice eventualitate.

Cutia era sigilată iar produsul nu avea nici un defect. Am vrut acest model pentru că are sistemul de prindere al grătarului altfel decât aveam la fel vechi. La modelul vechi grătarul intra prin forțare tocmai din acest motiv în timp cedează, pentru că trebuie dat de fiecare dat jos pentru curățarea mașinii…și cât să țină un plastic subțire până la urmă?… În cutie se găsește pe lângă mașină, grătarul, o husă, încărcătorul și un recipient cu lei și pipetă pentru lubrifiere… evident și manulaul de utilizare și certificatul de garanție sunt prezente în cutie.

Modelul BaByliss E786E tunde la fel de bine ca și cea veche. După părerea mea BaByliss face cele mai calitative produse în materie de mașini de tuns. Ce veche după o utilizare de câțiva ani taie ca în prima zi și trebuie să precizeze că a fost folosită din 2 în 2 săptămâni.

În concluzie mașina își merită banii, dacă nu o găseam la Dedeman la 99 de lei , oricum o cumpăram de la alt magazin la preț întreg. M-am obișnuit să fiu tuns acasă și probabil nu voi mai merge prea curând la frizerie, mai ales că unele au dublat prețurile… Oricum păr mai mult de cât am acum, nu voi mai avea… decât dacă îmi fac implant.

Pe site-ul oficial www.babyliss-romania.ro o să găsiți mai multe aparate de la ei… personal sunt mulțumit de produsele lor.

Voi vă tundeți acasă? Sau preferați frizeriile?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x